Business Process Masters, Program & Project Management
Business Process Masters, Program & Project Management

Ericsson

Small Cell programma 2013-14

Try out programma vanuit Vodafone Strategy. Een budget van 1 Miljoen euro verdeeld over meerdere projecten. Onze verantwoordelijkheid was om nieuwe technologiën te introduceren en beheersbaar te integreren in het Vodafone netwerk. We hebben workshops georganiseerd om processen tussen de verschillende organisaties goed ingeregeld te krijgen. Uiteraard hebben we alle partijen om een bevredigende manier gemanaged en geïnformeerd, ondermeer met Chinese, Japanse, Duitse, Engelse en Zweedse product- en service belanghebbenden.

 

NL-Alert programma voor Vodafone 2012-13(2G/3G)

Programma ter introductie van een nieuwe overheidsdienst. Hierbij stond aansturing en samenwerking met meerdere partijen centraal en vooral om de ketenprocessen goed te laten werken. Overheid, meldkamer politie, Centric, Acision, Vodafone, Ericsson en nog andere kleine partijen. Vodafone was opdrachtgever en de volledige integratie en realisatieverantwoordelijkheid lag bij de 2BPM’s Project Manager. Om de keten te testen, van meldkamer tot het NL alert bericht op de mobiel, zijn alle betrokken partijen aangestuurd. Bovendien nog een uitdaging gehad om de mobielleveranciers aan te sturen die reboot-problemen hadden met de push berichten. Uiteindelijk Vodafone weten te overtuigen om ontwerpveranderingen op het netwerk door te voeren om het NL-Alert programma voor Vodafone succesvol te maken.

 

Femtocell Managed Service programma 2011

Managed Service inregelen van 3G femtocellen (Consumer en Business). Programma overgenomen omdat het niet beheersbaar was ingevoerd. Een programma met een budget van 2 Miljoen Euro waar al een deel van was uitgevoerd. De productieomgeving draaide wel maar zonder service afspraken en beheersbare processen. Binnen een jaar zijn alle processen en samenwerkingen tot stand gebracht. Hiervoor zijn workshops en werkbezoeken georganiseerd.

 

Verhuizing testomgeving Femtocell testomgeving

Bovendien is in samenwerking met Vodafone Group, Vodafone Spanje, Vodafone Duitsland, Vodafone Nederland, Huawei Benelux en Radio Access ervoor gezorgd dat de (UBRO) testomgeving van Spanje naar Nederland is verhuisd, geïntegreerd en gerealiseerd waarbij Vodafone Group stomverbaasd was over de snelheid van het behaalde resultaat.